Arbetsmarknadsdagen på Käftis

En gång per år arrangeras Arbetsmarknadsdagen på vår skola i Flempan. Förra veckan var det dags igen –  då inte mindre än 30 olika företag (alltifrån Folktandvården till Sunstar Gum) samlades i vår ljusgård för att visa upp sig och knyta kontakt med alla studenter. Som pricken över i:et avslutades hela kalaset med ett uppträdande av Dr.Alban. Sångaren som en gång tog tandläkarexamen just på KI.

IMG_2270.JPGDe olika företagen i deras montrar. Tandläkarstudenterna som går termin 10 och hygienisterna som går termin 4 (sista terminen) har chans att boka in enskilda möten med företagen för diskussioner kring framtida jobbmöjligheter.

Annonser

2 reaktioner till “Arbetsmarknadsdagen på Käftis

 1. Hej Alicia.

  Ramlade in på din blogg via KI studentbloggar. Otroligt kul och läsa din blogg samt få en bra inblick av tandläkarprogrammet. Jag drömmer och siktar mot att bli tandläkare.
  Jag ser att du läser T4 nu, hur har du upplevt dina terminer på tandläkarprogrammet? Vilken termin är/var tuffast? I början, är det bara teori eller börjar ni med praktik under T1 på dockor/på varandra? Har förstått att man börjar på riktiga människor på T4.
  Har säkert mera frågor men kommer inte på nu.

  Tack på förhand.

  Vänligen,
  Emma

  Gilla

  1. Hej Emma! Så kul att du vill in på tandläkarprogrammet. Jag skrev precis ett nytt inlägg som svar på din fråga. Du är välkommen att ställa mer frågor när andan faller på! /Alicia

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s